Interior Coaching:

Jeg har altid haft en vild fantasi. Gået på eventyr og har jeg fordybet mig i alt kreativt. Når jeg tænker på de tidlige dage i mit liv, indser jeg, at jeg altid var beregnet til at gøre, hvad jeg laver i dag. Jeg er født ind i et hjem, hvor skønhed og kreativitet omgav mig, og herigennem fået den gave at kunne bringe skønhed, hygge og glæde ind i andres hjem og liv.

Jeg elsker af at kunne hjælpe andre med at finde sig til rette i sit hjem, finde balance i hjemmet, som giver mulighed for at nyde det i hverdagens jag. 

Jeg skaber rum der vækker varme følelser og får folk til blive. Det er mit mål at designe rum, der har rodfæstet i tradition, omfavner nutiden og samtidigt unikke i deres udførelse. Jeg indarbejder mønstre, farver, antikviteter, arvestykker og kunst i de rum, jeg skaber.
Slutresultatet er et interessant og inspirerende rum, som passer dig og dem du holder af.

Når arbejdsdagen er slut, er det vigtigste, jeg håber at opnå, bortset fra et veludført job, et stort smil på mine klients læber. For så ved jeg at mit arbejde er udført.

 

Har du tabt overblikket og mangler ideer og værktøjer til, hvordan du får et hjem lige efter dit ønske?  Finder du det vanskeligt at vælge materialer eller farve, har svært ved at placere møblerne, kunst, arvestykker eller generelt indretning af dit hjem, så fortvivl ikke, så kan jeg hjælpe dig.

Lad os starte med en kort snak over telefonen og få klarlagt, hvad det er du har brug for. Og du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte mig via mail filippa@asved.com, eller sms på 26287678.