Interior Coaching:

Har I tabt overblikket og mangler ideer og værktøjer til hvordan I får et hjem lige efter jeres ønsker?  Finder I det vanskeligt at vælge materialer eller farve, har svært ved at placere møblerne, kunst, arvemøbler og diverse indretning, eller ønsker at skabe et harmoniske hjem, der er personligt, harmonisk og æstetisk, så fortvivl ikke, så kan jeg hjælpe dig.

Det starter med at tager vi en snak om, jeres ønsker, drømme og behov. Før vores snak vil det være til stor hjælp, hvis I fremsendt billeder af rummet/rummene, fra flere vinkler så vi kan snakke ud fra dem.

Jeg hedder Filippa Grønhøj Asved og er bolig stylist. Jeg har siden 2006 arbejdet med bolig styling for danske og udenlandske magasiner og har stylet private boliger.
For mig er det at være bolig stylist den slags job, hvor du aldrig holder op med at blive inspireret og se nye ideer og måder at bruge dem på, hvilket jeg elsker.
Jeg nyder at møde nye mennesker og ser altid frem til at se deres hjem og hvordan de lever. For mig skal boligen være et hjem og ikke en udstilling, smukt og personligt møbleret og så behageligt at du ikke kan vente med at kom hjem.